Glaszetter Beringe

Glashelden is jouw lokale glaszetterbedrijf in Beringe

Bent u op zoek naar een glaszetters in Beringe? In uw regio zijn wij dé vakmannen voor het monteren van glas in nieuwe kozijnen of renoveren van glas in bestaande kozijnen. Glashelden is gevestigd op het industrieterrein in Beringe en staat bekend om goed advies, prima werk en met duidelijke doorlooptijden.

Naast het verzorgen van nieuwwerk en renovaties, vervangen wij ook kapotte ruiten. Het vervangen van glas door schade vraagt om spoedige hulp, aangezien we verdere schade willen voorkomen. Gelukkig is het vervangen van een ruit geen omvangrijke klus en binnen een paar dagen door ons te realiseren.

Hoe gaan onze glaszetters in Beringe en omgeving te werk?

Laat je inspireren door onze glaszetters
Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van beglazing en kozijnen, bijvoorbeeld de keuze uit enkelglas, dubbelglas, HR++ glas of triple glas. Je wilt graag weten wat de voor- en nadelen zijn van iedere optie en wat passend is voor jouw woonsituatie of -wens. Bij Glashelden staan we klaar voor goede info en inspiratie. Indien gewenst komen we uw woon- of werksituatie in Beringe bekijken, zodat we advies op maat kunnen geven over glas en kozijnen. Neem daarvoor telefonisch contact op of vraag een vrijblijvend advies gesprek aan.

Vraag een offerte aan bij Glashelden
Hebt u een keuze gemaakt uit de verschillende beglazingsopties en wilt u weten wat de kosten zijn?  Vraag dan een offerte aan, zodat u een overzicht heeft van de werkzaamheden, de kosten en de doorlooptijden. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Een open communicatie met deze lokale vakmannen uit Beringe
Wij vinden het belangrijk om korte lijnen te hebben met onze klanten en leveranciers. Daar hoort een open communicatie bij met een vast aanspreekpunt en transparante doorlooptijden. U weet daardoor precies waar u aan toe bent als we glas of  kozijnen bij u in Beringe komen monteren. Zo scheppen we duidelijkheid en voorkomen we misverstanden.

De voordelen van dit lokale glaszettersbedrijf voor klussen in Beringe op een rij:

  • >25 jaar ervaring
  • Nabijheid van onze monteurs
  • Levering van maatwerk – ook voor uw glasverzekering
  • Montage van noodvoorzieningen
  • Beschikbaar voor particulieren, bedrijven en tussenpersonen

Neem contact op met Glashelden in Beringe

Woont u in Beringe en wilt u spoedig en flexibel geholpen worden bij het monteren, renoveren of vervangen van glas? Neem dan telefonisch contact op met Glashelden door te bellen naar 077-3075084 of stuur een e-mail naar info@glashelden.nl Kijk op onze website www.glashelden.nl. Daar vindt u een portfolio van door ons naar tevredenheid uitgevoerde opdrachten.

Onze kwaliteiten

Monteren in nieuwe kozijnen
Renoveren van bestaande kozijnen
Vervangen van een kapotte ruit
Leveren van glas, kozijnen en beglazingsartikelen

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING