Monteren van glas en kozijnen

Montage bij nieuwbouw

Heeft u gekozen voor het bouwen van een eigen huis of bedrijfspand? En zoekt u daarom naar een glaszettersbedrijf voor het plaatsen van glas en/of kozijnen? Dan is Glashelden een goede keuze! Onze glaszetters monteren glas en kozijnen volgens de nieuwste uitvoeringen, technieken en landelijke normen. Daarnaast zijn we het ambacht niet verleerd. Wij kunnen u namelijk ook helpen met glas-in-lood constructies. We denken mee in maatwerkoplossingen.

Glashelden adviseert over duurzaamheid en optimaal zicht

Voordat de bouw van uw huis of uw bedrijfspand daadwerkelijk start heeft u al heel wat knopen door te hakken. De juiste keuze voor glas en kozijnen is daar ook onderdeel van en Glashelden helpt u daar graag bij. Wij horen graag hoe optimaal wooncomfort er voor u uitziet en hoe dit naast verfijnd zicht en duurzaamheid voor u een rol speelt. Op basis van uw wensen geven wij passend advies over de voordelen en mogelijkheden van beglazing en kozijnen. Want met de juiste beglazing en kozijnen geniet u optimaal van lichtinval, van doorzicht naar buiten of van doorkijk naar andere ruimtes binnen. Daarnaast bespaart u aanzienlijk op energiekosten.

Kies Glashelden voor de juiste beglazing en kozijnen

Glashelden monteert glas en kozijnen voor particulieren en bedrijven. Wij werken als kundige partner samen met bouwbedrijven die dit werk in nieuwbouwprojecten graag uitbesteden.

Heeft u specifieke wensen en wilt u weten of Glashelden dit met passende beglazing en kozijnen kan realiseren? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Menig klant hebben we bij de kennismaking verrast met de vele keuzes die er zijn voor montage van glas en kozijnen. Dit is mogelijk door de goede en regelmatige contacten die we onderhouden met onze leveranciers.

Onze glaszetters hechten veel waarde aan een duidelijke communicatie. We communiceren open over de werkzaamheden (we werken regelmatig voor publiek), over de doorlooptijden mogen geen misverstanden bestaan en over de kosten van een klus evenmin. Deze aspecten werken we netjes uit in een offerte. We proberen een duidelijk beeld te scheppen vooraf over hoeveel waar u krijgt voor uw geld. Zo weet u precies wat u van Glashelden kunt verwachten!

De kwaliteiten van Glashelden

Monteren in nieuwe kozijnen
Renoveren van bestaande kozijnen
Vervangen van een kapotte ruit
Leveren van glas, kozijnen en beglazingsartikelen

Neem contact op met Glashelden

  • voor het monteren van glas en kozijnen in huizen

  • voor het monteren van glas en kozijnen in kantoren

  • voor het monteren van glas en kozijnen in bedrijfspanden

  • voor het monteren van glas en kozijnen binnenin huizen, kantoren of bedrijfspanden

  • voor persoonlijk advies over het monteren van glas en kozijnen

  • voor het verduurzamen van uw huis met glas of kozijnen

  • voor maatwerk montages van glas en kozijnen

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING