Over ons

Binnen en buiten verbinden

Glashelden komt voort uit de traditie van familiebedrijf Goutier Glasservice uit Panningen. Zodoende hebben we al meer dan 80 jaar ervaring in glasmontage. We dragen bij aan optimaal zicht in en  duurzaamheid van huizen en gebouwen. Dit doen onze glaszetters door de juiste beglazing en kozijnen te monteren, renoveren, vervangen of leveren voor particulieren en bedrijven. Zo verbinden we binnen met buiten of creëren we een mooie doorkijk tussen meerdere ruimtes binnen.

Duurzaamheid

Met de juiste beglazing en kozijnen maakt u mooie stappen in het verduurzamen van uw huis. Het isolatieglas dat wij gebruiken bij montages en renovaties speelt namelijk een belangrijke rol bij het reguleren van warmte en kou. Zo blokkeert dubbelzijdig isolatieglas op zomerse dagen de warmte veel beter dan enkelzijdig glas. En in de winter trekt de warme van de verwarming of kachel veel minder snel naar buiten dan bij enkelzijdige beglazing. Kiezen voor dubbelzijdig glas heeft dus een positieve invloed op het verminderen van kosten op uw energierekening. En minder stoken betekent ook minder CO2-uitstoot. Een win-win situatie dus voor mens en natuur waar Glashelden graag aan bijdraagt.

Door onze specifieke aandacht voor het verduurzamen van huizen en het hanteren van snelle doorlooptijden bij het uitvoeren van projecten, behoren wij tot het gemeentelijk bedrijvenplatform genaamd Duurzaam Bouwloket. Dit is een initiatief dat staat voor duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken.

Sfeer en ruimte

Glazen deuren en glazen wanden maken woningen en kantoren sfeervol en ruimtelijk. Door het monteren van glas en kozijnen splitst u grote ruimtes op. Dit biedt een gezelligere setting met een mooie doorkijk naar andere ruimtes. Met de juiste beglazing wordt een woning of werkplek ook optisch groter. Zo monteren onze glaszetters regelmatig glaswanden en deuren  van glas in huizen en op werkplekken. Zo ontstaat een mooie verbinding tussen bijvoorbeeld woonkamer en keuken, woonkamer en hal, woonkamer en speelkamer, slaapkamer en kledingkast of badkamer en doucheruimte.

Glas en kozijnen bieden talloze opties voor optimaal zicht en verduurzaming. De glaszetters van Glashelden helpen u graag bij het verfijnen van uw wooncomfort.

Team Glashelden

Cees Kersten
Cees Kersten
Vennoot en bedrijfsleider – Werkt van maandag t/m vrijdag
Ruud Ritzen
Ruud Ritzen
Vennoot en specialist kozijnen – Werkt maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Quirijn Kersten
Quirijn Kersten
Vennoot en allround glaszetter – Werkt maandag t/m vrijdag
Janneke Janssen
Janneke Janssen
Vennoot en frontoffice planning – Werkt maandag, woensdag en donderdag
Wouter Houben
Wouter Houben
Glaszetter en montage kozijnen – Werkt op maandag t/m donderdag
Joshua Dubbeldam
Joshua Dubbeldam
ZZP-er en allround timmerman
Marion Peeters
Marion Peeters
Medewerker Frontoffice boekhouding – Werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag
Bas Kersten
Bas Kersten
Medewerker Werkvoorbereiding – Werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Dave van Hunsel
Dave van Hunsel
Medewerker Calculatie – Werkt op dinsdag, woensdag en donderdag
Koen Snoek
Koen Snoek
ZZP-er en allround glaszetter
Maurice Goutier
Maurice Goutier
ZZP-er en allround glaszetter
Michel van de Hombergh
Michel van de Hombergh
Assistent Glaszetter
Willem Smits
Willem Smits
Assistent Glaszetter in opleiding
Charlie Dubbeldam
Charlie Dubbeldam
ZZP-er glaszetter
Gerben Kersten
Gerben Kersten
ZZP-er en allround glaszetter

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING