Over ons

Binnen en buiten verbinden

Glashelden komt voort uit de traditie van familiebedrijf Goutier Glasservice uit Panningen. Zodoende hebben we al meer dan 80 jaar ervaring in glasmontage. We dragen bij aan optimaal zicht in en  duurzaamheid van huizen en gebouwen. Dit doen onze glaszetters door de juiste beglazing en kozijnen te monteren, renoveren, vervangen of leveren voor particulieren en bedrijven. Zo verbinden we binnen met buiten of creëren we een mooie doorkijk tussen meerdere ruimtes binnen.

Duurzaamheid

Met de juiste beglazing en kozijnen maakt u mooie stappen in het verduurzamen van uw huis. Het isolatieglas dat wij gebruiken bij montages en renovaties speelt namelijk een belangrijke rol bij het reguleren van warmte en kou. Zo blokkeert dubbelzijdig isolatieglas op zomerse dagen de warmte veel beter dan enkelzijdig glas. En in de winter trekt de warme van de verwarming of kachel veel minder snel naar buiten dan bij enkelzijdige beglazing. Kiezen voor dubbelzijdig glas heeft dus een positieve invloed op het verminderen van kosten op uw energierekening. En minder stoken betekent ook minder CO2-uitstoot. Een win-win situatie dus voor mens en natuur waar Glashelden graag aan bijdraagt.

Sfeer en ruimte

Glazen deuren en glazen wanden maken woningen en kantoren sfeervol en ruimtelijk. Door het monteren van glas en kozijnen splitst u grote ruimtes op. Dit biedt een gezelligere setting met een mooie doorkijk naar andere ruimtes. Met de juiste beglazing wordt een woning of werkplek ook optisch groter. Zo monteren onze glaszetters regelmatig glaswanden en deuren  van glas in huizen en op werkplekken. Zo ontstaat een mooie verbinding tussen bijvoorbeeld woonkamer en keuken, woonkamer en hal, woonkamer en speelkamer, slaapkamer en kledingkast of badkamer en doucheruimte.

Glas en kozijnen bieden talloze opties voor optimaal zicht en verduurzaming. De glaszetters van Glashelden helpen u graag bij het verfijnen van uw wooncomfort.

Onze kwaliteiten

Monteren in nieuwe kozijnen
Renoveren van bestaande kozijnen
Vervangen van een kapotte ruit
Leveren van glas, kozijnen en beglazingsartikelen

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING