Renoveren van glas en kozijnen

Glasrenovatie bij een bestaande situatie

Het renoveren van een huis vraagt om specifieke kennis, vaardigheden en materialen. Echter weten wij door onze jarenlange ervaring in glas- en kozijnrenovaties dat er ontzettend veel mogelijk is in bestaande woningen en gebouwen voor het optimaliseren van zicht en duurzaamheid. Met deze kennis hebben we al veel woonwensen van klanten in vervulling laten gaan.

Waarom kiezen voor een glasrenovatie?

Door een glas- en/of kozijnrenovatie krijgt u meer wooncomfort. Maar nog belangrijker zijn de functionele en toekomstbestendige voordelen met betrekking tot licht en duurzaamheid:

Voldoende natuurlijk licht thuis of op kantoor draagt bij aan onze gezondheid. Licht maakt ons actief, zorgt voor een dag- en nachtritme en verbetert onze prestaties. Een huis of werkplek met voldoende ramen is daarom van onschatbare waarde. De juiste beglazing speelt een belangrijke rol bij het leggen van deze verbinding tussen binnen en buiten.

Daarnaast zijn glas en kozijnen van belang bij het vasthouden of juist weren van warmte in huis. De juiste beglazing en kozijnen houden in koude periodes warmte beter vast. Daardoor geniet u langer van een aangename temperatuur thuis of op kantoor. Dit heeft een positief effect op uw energiekosten. De verwarming staat minder aan en dat scheelt u behoorlijk in kosten op de energierekening!

En wist u dat glas ook invloed heeft op het weren van zomerse temperaturen? Zo houdt bijvoorbeeld dubbel glas warmte beter buiten dan enkele beglazing.

Een vakkundige glasrenovatie door Glashelden

Glashelden is voor particulieren en bedrijven een ervaren partner voor glas- en kozijnrenovaties. Daarnaast werken wij ook voor bouwbedrijven die renovaties van glas of kozijnen graag uitbesteden.

Op basis van uw persoonlijke wensen bekijken we gezamenlijk de opties voor glas en/of kozijnen in uw huis of op uw werkplek. Op deze manier onstaat een plan dat aansluit bij uw ideeën. Indien gewenst maken wij een offerte voor deze klus, zodat u een overzicht heeft van de werkzaamheden, de kosten en de doorlooptijden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onze kundige glaszetters renoveren glas en kozijnen met de nieuwste, duurzame werkmethodes. Het glas en de kozijnen worden in onze werkplaats vakkundig op maat geslepen. Dit geeft ons de mogelijkheid om montages in zelfs de moeilijkste hoeken te realiseren. Wij communiceren transparant over doorlooptijden en u heeft altijd een vast aanspreekpunt. Zo weet u precies wanneer de renovatie start, wanneer het werk afgerond is en bij wie u terecht kunt voor informatie of vragen.

Zoekt u een geschikte partner voor een renovatie van glas of kozijnen? Bel of e-mail Glashelden en vraag naar de mogelijkheden!

De kwaliteiten van Glashelden

Monteren in nieuwe kozijnen
Renoveren van bestaande kozijnen
Vervangen van een kapotte ruit
Leveren van glas, kozijnen en beglazingsartikelen

Neem contact op met Glashelden

  • voor het renoveren van glas en kozijnen bij huizen

  • voor het renoveren van glas en kozijnen bij kantoren

  • voor het renoveren van glas en kozijnen bij bedrijfspanden

  • voor het renoveren van glas en kozijnen binnen in huizen, kantoren of bedrijfspanden

  • voor persoonlijk advies over het renoveren van glas en kozijnen

  • voor het verduurzamen van uw huis met glas of kozijnen

  • voor maatwerk renovaties in glas en kozijnen

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING