Glaszetter Deurne

Glashelden: Dé Glasexperts voor Deurne

Op zoek naar bekwame glaszetters in Deurne? Wij zijn dé experts voor het vakkundig plaatsen van glas in nieuwe kozijnen of het renoveren van glas in bestaande kozijnen. Gevestigd op het industrieterrein in Beringe, staat Glashelden bekend om gedegen advies, uitmuntend vakmanschap, en heldere doorlooptijden.

Naast nieuwbouw en renovaties zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van kapotte ruiten. Snel handelen bij glasschade is essentieel om verdere schade te voorkomen. Gelukkig is het vervangen van een ruit geen ingewikkelde klus en kunnen wij dit binnen enkele dagen voor u realiseren. Kies Glashelden voor betrouwbare oplossingen en professionele dienstverlening.

De werkwijze van onze glaszetters voor opdrachten in Deurne

Laat u inspireren door de kennis van onze glaszetters
Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van beglazing en kozijnen, zoals enkelglas, dubbelglas, HR++ glas of triple glas. Het is begrijpelijk dat u wilt weten welke optie het beste past bij uw woonsituatie of wensen en wat de bijbehorende voor- en nadelen zijn. Bij Glashelden staan we klaar voor het geven van informatie en inspiratie. Indien gewenst komen we bij u langs om je woon- of werksituatie in Deurne te bekijken, zodat we advies op maat kunnen geven over glas en kozijnen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vraag een offerte aan bij Glashelden
Heeft u een keuze gemaakt uit de verschillende beglazingsopties en wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan een offerte aan bij Glashelden en ontvang een overzicht van de werkzaamheden, kosten en doorlooptijden. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Een transparante samenwerking bij uw klus in Deurne
Wij hechten veel waarde aan een transparante samenwerking met onze klanten en leveranciers. Open communicatie met een vast aanspreekpunt en heldere doorlooptijden staan bij ons centraal. Deze aanpak zorgt ervoor dat u altijd weet wat u kunt verwachten en op de hoogte bent van de voortgang monteren van glas of kozijnen. Onze focus ligt op duidelijkheid en het voorkomen van misverstanden.

De voordelen van dit lokale glaszettersbedrijf voor klussen in Deurne

>25 jaar ervaring

Nabijheid van onze monteurs

Levering van maatwerk – ook voor uw glasverzekering

Montage van noodvoorzieningen

Beschikbaar voor particulieren, bedrijven en tussenpersonen

Neem contact op voor het realiseren van glas en kozijnen in Deurne

Woont u in Deurne en zoekt u een partner voor het monteren, renoveren of vervangen van glas? Aarzel niet om contact op te nemen met Glashelden. Bel ons op 077-3075084 of stuur een e-mail naar info@glashelden.nl. Op onze website vindt u tevens ons portfolio met succesvol afgeronde projecten om een goed beeld te krijgen van ons vakmanschap.

Onze kwaliteiten

Monteren in nieuwe kozijnen
Renoveren van bestaande kozijnen
Vervangen van een kapotte ruit
Leveren van glas, kozijnen en beglazingsartikelen

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING