Glaszetter Heythuysen

Glashelden: Het glaszettersbedrijf voor Heythuysen

Op zoek naar bekwame glaszetters voor uw klus in Heythuysen? Wij zijn uw lokale vakmannen voor het zorgvuldig plaatsen van glas in nieuwe kozijnen of het renoveren van glas in bestaande kozijnen. Gevestigd op het industrieterrein in Beringe, onderscheidt Glashelden zich door deskundig advies, uitmuntend vakmanschap, en heldere doorlooptijden.

Naast nieuwbouw en renovaties bieden wij ook snelle vervanging van kapotte ruiten aan. Het vervangen van glas na schade kan niet lang wachten. Gelukkig is het vervangen van een ruit geen ingewikkelde klus en kunnen wij dit binnen enkele dagen voor u realiseren. Kies daarom Glashelden voor betrouwbare oplossingen en professionele dienstverlening.

Verken onze aanpak voor uw glasproject in Roggel

Laat u inspireren door de aanpak van onze glaszetters
Op het gebied van beglazing zijn er diverse mogelijkheden, waaronder enkelglas, dubbelglas, HR++ glas of triple glas. U wilt natuurlijk weten welke optie het beste past bij uw woonsituatie of wensen en wat de voor- en nadelen zijn. Bij Glashelden staan we klaar met heldere informatie en creatieve ideeën. Indien gewenst komen we persoonlijk bij u langs om uw woon- of werksituatie in Heythuysen te bekijken. Zo kunnen we advies op maat geven over glas en kozijnen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vraag een offerte aan bij Glashelden
Heeft u een keuze gemaakt uit de verschillende beglazingsopties en wilt u de kosten weten? Vraag dan een offerte aan bij Glashelden en krijg inzicht in de werkzaamheden, kosten en doorlooptijden. Zo bent u goed voorbereid op wat komen gaat.

Duidelijke Communicatie met lokale vakmannen
Wij vinden het cruciaal om een duidelijke communicatie te handhaven met onze klanten en leveranciers. Een vaste contactpersoon en transparante doorlooptijden zijn daarbij essentieel. Hierdoor bent u goed geïnformeerd over wat u kunt verwachten en wanneer wij bezig zijn met het monteren van glas of kozijnen. Onze aanpak is gericht op het scheppen van duidelijkheid en het voorkomen van eventuele misverstanden.

De voordelen van jouw lokale glaszettersbedrijf

>25 jaar ervaring

Nabijheid van onze monteurs

Levering van maatwerk – ook voor uw glasverzekering

Montage van noodvoorzieningen

Beschikbaar voor particulieren, bedrijven en tussenpersonen

Bel Glashelden voor hulp in Heythuysen

Zoekt u voor uw verbouwing in Heythuysen snelle en flexibele ondersteuning bij het monteren, renoveren of vervangen van glas? Neem direct contact op met Glashelden door te bellen naar 077-3075084 of stuur een e-mail naar info@glashelden.nl. Op www.glashelden.nl vindt u ook een portfolio van succesvolle opdrachten die wij hebben uitgevoerd.

Onze kwaliteiten

Monteren in nieuwe kozijnen
Renoveren van bestaande kozijnen
Vervangen van een kapotte ruit
Leveren van glas, kozijnen en beglazingsartikelen

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING