Glaszetter Meijel

Onze vakmannen monteren en renoveren glas en kozijnen in Meijel

Zoekt u professionele glaszetters in de omgeving van Meijel? Glashelden, gevestigd op het industrieterrein in Beringe, is uw betrouwbare partner voor glaswerk. Of u nu nieuwe beglazing en kozijnen wilt laten plaatsen of glas wilt renoveren in bestaande kozijnen, wij bieden deskundig advies, kwalitatief vakmanschap en heldere doorlooptijden.

Naast nieuwbouw- en renovatieprojecten, staan wij ook paraat om beschadigd glas snel te vervangen. Het vervangen van beschadigd glas vereist spoed om verdere schade te voorkomen. Gelukkig is het vervangen van een ruit een taak die we snel kunnen uitvoeren, meestal binnen enkele dagen.

Hoe werken onze glaszetters in Meijel en omgeving?

Laat je inspireren door onze glaszetters
Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van beglazing en kozijnen, bijvoorbeeld de keuze uit enkelglas, dubbelglas, HR++ glas of triple glas. Je wilt graag weten wat de voor- en nadelen zijn van iedere optie en wat passend is voor jouw woonsituatie of -wens. Bij Glashelden staan we klaar voor goede info en inspiratie. Indien gewenst komen we uw woon- of werksituatie in Meijel bekijken, zodat we advies op maat kunnen geven over glas en kozijnen. Neem daarvoor telefonisch contact op of vraag een vrijblijvend advies gesprek aan.

Vraag een offerte aan bij Glashelden
Hebt u een keuze gemaakt uit de verschillende beglazingsopties en wilt u weten wat de kosten zijn?  Vraag vervolgens een offerte aan, zodat u een overzicht heeft van de werkzaamheden, de kosten en de doorlooptijden. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Een open communicatie met deze lokale vakmannen uit Beringe
Wij vinden het als lokaal glaszettersbedrijf belangrijk om korte lijnen te hebben met onze klanten en leveranciers. Daar hoort een open communicatie middels een vast aanspreekpunt bij en transparantie over de doorlooptijden. U weet daardoor precies waar u aan toe bent als we glas of  kozijnen bij u in Meijel komen monteren of renoveren. Zo scheppen we duidelijkheid en voorkomen we misverstanden.

Waarom kiezen voor glaszettersbedrijf Glashelden in Meijel?

25+ Jaar Ervaring: Vertrouw op onze ervaring en vakmanschap.

Lokaal glaszettersbedrijf: Wij zijn uw lokale glaszetters in Meijel, dus we zijn altijd spoedig ter plaatse.

Maatwerk: Onze diensten zijn afgestemd op uw behoeften, ook voor de glasverzekering

Montage van noodvoorzieningen mogelijk

Transparantie: Wij geloven in open communicatie met duidelijke doorlooptijden en vaste aanspreekpunten.

Neem nu contact op met Glashelden voor glasmontage of -renovatie in Meijel

Woont u in Meijel en wilt u spoedig en flexibel geholpen worden bij het monteren, renoveren of vervangen van glas? Neem dan telefonisch contact op met Glashelden door te bellen naar 077-3075084 of stuur een e-mail naar info@glashelden.nl

Onze kwaliteiten

Monteren in nieuwe kozijnen
Renoveren van bestaande kozijnen
Vervangen van een kapotte ruit
Leveren van glas, kozijnen en beglazingsartikelen

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING