Glaszetter Roermond

Glashelden: Uw vakkundige glaszetter in Roermond

Op zoek naar ervaren glaszetters in Roermond? In uw omgeving zijn wij dé experts voor het professioneel plaatsen van glas in nieuwe kozijnen of het renoveren van glas in bestaande kozijnen. Gelegen op het industrieterrein in Beringe, staat Glashelden garant voor deskundig advies, uitstekend vakmanschap, en heldere doorlooptijden.

Naast nieuwbouw en renovaties verzorgen wij ook de vervanging van kapotte ruiten. Snel ingrijpen bij glasschade is cruciaal om verdere problemen te voorkomen. Gelukkig is het vervangen van een ruit geen tijdrovende klus en kunnen wij dit binnen enkele dagen voor u realiseren. Vertrouw op Glashelden voor betrouwbare oplossingen en professioneel werk.

Ontdek de werkwijze van onze glaszetters in Roermond en omstreken

Laat u inspireren door de expertise van onze glaszetters
Op het gebied van beglazing en kozijnen zijn er diverse mogelijkheden, zoals enkelglas, dubbelglas, HR++ glas of triple glas. U wilt natuurlijk weten welke optie het beste aansluit bij jouw woonsituatie of wensen en wat de voor- en nadelen zijn. Bij Glashelden staan we klaar met uitgebreide informatie en inspiratie. Indien gewenst komen we persoonlijk bij u langs om uw woon- of werksituatie in Roermond te bekijken, zodat we advies op maat kunnen geven over glas en kozijnen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Ontvang een offerte op maat van Glashelden
Heeft u een keuze gemaakt uit diverse beglazingsopties en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan bij Glashelden een offerte aan voor een gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden, kosten en doorlooptijden. Zo heeft u inzicht in wat u kunt verwachten.

Transparante Communicatie met lokale glaszetters
Bij ons staat een open communicatie hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan korte lijnen met zowel onze klanten als leveranciers. Dit betekent een heldere communicatie met een vast aanspreekpunt en duidelijkheid over doorlooptijden. Hierdoor bent u altijd volledig op de hoogte wanneer wij bezig zijn met het monteren van glas of kozijnen in uw woning in Roermond. Onze aanpak zorgt voor duidelijkheid en minimaliseert mogelijke misverstanden.

De voordelen van dit lokale glaszettersbedrijf voor klussen in Roermond:

>25 jaar ervaring

Nabijheid van onze monteurs

Levering van maatwerk – ook voor uw glasverzekering

Montage van noodvoorzieningen

Beschikbaar voor particulieren, bedrijven en tussenpersonen

Vraag Glashelden voor uw beglazingswerk in Roermond

Woonachtig in Roermond en op zoek naar snelle en flexibele hulp bij het monteren, renoveren of vervangen van glas? Aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met Glashelden via 077-3075084 of stuur een e-mail naar info@glashelden.nl. Bezoek ook onze website op www.glashelden.nl voor een overzicht van succesvolle projecten die wij naar tevredenheid hebben uitgevoerd.

Onze kwaliteiten

Monteren in nieuwe kozijnen
Renoveren van bestaande kozijnen
Vervangen van een kapotte ruit
Leveren van glas, kozijnen en beglazingsartikelen

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING