Glaszetter Roggel

Glashelden: Uw glaspartner in Roggel

Op zoek naar een gespecialiseerd glaszettersbedrijf in Roggel? Wij zijn dé specialisten in uw regio voor het nauwkeurig plaatsen van glas in nieuwe kozijnen of het renoveren van glas in bestaande kozijnen. Gevestigd op het industrieterrein in Beringe, staat Glashelden bekend om deskundig advies, vakmanschap en duidelijke doorlooptijden.

Naast nieuwbouw en renovaties bieden wij ook snelle vervanging van kapotte ruiten aan. Het vervangen van glas na schade vereist snelle interventie om verdere schade te voorkomen. Gelukkig is het vervangen van een ruit geen complexe klus en kunnen wij dit binnen enkele dagen voor u realiseren. Kies Glashelden voor doeltreffende oplossingen en professioneel vakwerk.

Benieuwd hoe onze glaszetters te werk gaan in Roggel en regio?

Laat u inspireren door ons
Op het gebied van beglazing zijn er verschillende mogelijkheden, zoals enkelglas, dubbelglas, HR++ glas of triple glas. Het is begrijpelijk dat u wilt weten welke optie het meest geschikt is voor uw woonsituatie of wensen en wat de voor- en nadelen zijn. Bij Glashelden staan we voor u klaar met heldere informatie en inspirerende ideeën. En indien gewenst komen we persoonlijk uw woon- of werksituatie in Roggel beoordelen, zodat we advies op maat kunnen geven over glas en kozijnen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Ontvang een offerte van Glashelden
Heeft u uw keuze gemaakt uit diverse beglazingsopties en wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan een offerte aan bij Glashelden en ontvang een duidelijk overzicht van de werkzaamheden, kosten en doorlooptijden. Zo bent u goed geïnformeerd over wat u te wachten staat.

Efficiënte communicatie met onze glaszetters
Bij ons draait alles om goede communicatie met onze klanten en leveranciers. Wij geloven in korte lijnen, een vast aanspreekpunt en transparante doorlooptijden. Door deze aanpak weet u altijd precies waar u aan toe bent  en wanneer wij bij u in Roggel bezig zijn met het monteren van glas of kozijnen. Zo streven we naar een heldere en fijne samenwerking.

De voordelen van ons glaszettersbedrijf bij klussen in Roggel:

>25 jaar ervaring

Nabijheid van onze monteurs

Levering van maatwerk – ook voor uw glasverzekering

Montage van noodvoorzieningen

Beschikbaar voor particulieren, bedrijven en tussenpersonen

Neem contact op met Glashelden

Woont u in Roggel en zoekt u spoedige en flexibele hulp bij het monteren, renoveren of vervangen van glas of kozijnen? Aarzel niet om Glashelden telefonisch te bereiken via 077-3075084 of stuur een e-mail naar info@glashelden.nl. Bezoek daarnaast onze website www.glashelden.nl voor een overzicht van opdrachten die wij naar volle tevredenheid hebben afgerond.

Onze kwaliteiten

Monteren in nieuwe kozijnen
Renoveren van bestaande kozijnen
Vervangen van een kapotte ruit
Leveren van glas, kozijnen en beglazingsartikelen

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING