Glaszetter Tegelen

Voor glas- en kozijnwerk in Tegelen is Glashelden dé partner

Of het nu gaat om het monteren van glas in nieuwe kozijnen of renovaties, wij hebben de kennis en vaardigheden. Ons bedrijf, gelegen op het industrieterrein van Beringe, staat bekend om zijn professionaliteit, degelijke adviezen en prima doorlooptijden. En ook bij glasschade reageren we snel om verdere schade aan uw woning of bedrijfspand te voorkomen. Het vervangen van glas is een taak die wij spoedig en efficiënt uitvoeren.

Hoe gaat onze glaszetters in Tegelen te werk?

Glashelden: Uw partner in glas en kozijnen
Ontdek met Glashelden de beste beglazings- en kozijnopties. Wij bieden persoonlijk advie en bezoeken graag uw thuis- of bedrijfslocatie in Tegelen voor een passend advies en optimaal resultaat.

Ontvang een overzichtelijke offerte
Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan en krijg een helder inzicht in de werkzaamheden, prijzen en doorlooptijden.

Open communicatie
Bij Glashelden zorgen we voor transparante en directe communicatie. Met een vast contactpunt en duidelijke afspraken komt u nooit voor verrassingen te staan.

Waarom in Tegelen kiezen voor de glaszetters van Glashelden?

>25 jaar ervaring

Nabijheid van onze monteurs

Levering van maatwerk – ook voor uw glasverzekering

Montage van noodvoorzieningen

Beschikbaar voor particulieren, bedrijven en tussenpersonen

Glashelden: uw monteur voor glas- en kozijnwerk in Tegelen

Als u een betrouwbare partner zoekt voor het monteren of renoveren van glas en kozijnen in Tegelen, zoek dan niet verder. Glashelden heeft focus op kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid. Zo garanderen we een professionele dienstverlening. Neem direct contact met ons op via 077-3075084 of info@glashelden.nl. Onze website www.glashelden.nl bezit een portfolio met voorbeelden van ons vakmanschap.

Onze kwaliteiten

Monteren in nieuwe kozijnen
Renoveren van bestaande kozijnen
Vervangen van een kapotte ruit
Leveren van glas, kozijnen en beglazingsartikelen

Bekijk Portfolio

PORTFOLIO

Bekijk Glasinspiratie

INSPIRATIE BEGLAZING