Nieuwe website Glashelden live!

Goed nieuws, want de nieuwe website is live. Nu dragen we op de werkvloer en online dezelfde boodschap uit: Het verbinden van binnen met buiten en verduurzamen huizen en bedrijfspanden met de juiste beglazing en kozijnen. Hoe we dat precies doen? Je leest het op www.glashelden.nl! Hier geven we u vast een mooie samenvatting:

Verbinden van binnen met buiten

Gaat u een nieuw huis of bedrijfspand bouwen? En spelen duurzaamheid, belichting en eenheid een belangrijke rol? Voor advies over- en de montage van de juiste beglazing en kozijnen is Glashelden uw ideale partner.  Door jarenlange ervaring en kunde weten onze glaszetters met hedendaagse werktechnieken passend vorm te geven aan uw wensen voor optimaal woon- of werkcomfort.

En ook voor renovatie van woningen en bedrijfspanden is Glashelden een de juiste keuze. Bij bestaande situaties is met nieuwe beglazing en kozijnen veel winst te halen op het gebied van verduurzaming en belichting. Daar adviseren wij over aan onze klanten en dat maken wij waar op de bouw.

Ook in geval van nood of voor de doe-het-zelvers

Naast het monteren en renoveren van glas en kozijnen kunt u ook bij ons terecht in onverwachte situaties, bijvoorbeeld bij een gebroken of gebarsten ruit. Wij vervangen glas zo spoedig mogelijk en plaatsen indien urgent tijdelijke noodvoorzieningen.. Vul voor het vervangen van een ruit het contactformulier in op de betreffende pagina met toevoeging van beeldmateriaal.

Tenslotte zijn wij er ook voor bedrijven die bouwmaterialen willen afnemen en de handige klussers die zelf glas of kozijnen zetten. Denk aan glas op maat, kozijnen, glaslatten, opdeklatten, neuslatten, verschillende soorten beglazingskit, tapes en spatieband. Bestellingen kunnen doorgegeven worden via het contactformulier op de website.

Laat u inspireren en bekijken de nieuwe website van Glashelden

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Check dan de volledige website, het portfolio of lees maandelijks onze nieuwe blog. Uiteraard kunt u op werkdagen ook altijd bellen of mailen naar Glashelden voor advies over glas en kozijnen. Mail kan naar info@glashelden.nl of bel naar 077-3075084.