Vacature glaszetter Beringe

Wil je ook Glasheld worden in ons team?

Word dan een ware glashero door toe te treden tot het team van Glashelden. Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven glaszetter die als  ZZP’er of op basis van payroll via Please voor ons aan de slag gaat. Een mooie kans voor glaszetters die graag voor zichzelf willen beginnen, maar dit stapsgewijs op een veilige manier willen opbouwen.

Even voorstellen

Wij zijn Glashelden, een glaszettersbedrijf gevestigd in Beringe (gemeente Peel en Maas). Wij monteren, renoveren, vervangen en leveren glas en kozijnen op maat voor particulieren en bedrijven. Wij werken veelal in Noord- en Midden-Limburg, maar ook in Zuid-Oost Brabant zijn we vaak te vinden.

Wat maakt het mooi om voor Glashelden te werken?

Bij Glashelden hechten we veel waarde aan het contact met klanten. De tijd nemen voor een passend advies, meedenken met de klant en goed luisteren naar specifieke woonwensen vinden wij erg belangrijk. Dit wordt gewaardeerd, het draagt bij aan een optimaal wooncomfort voor klanten en daarom verwachten we dit ook van jou. Het gaat namelijk niet alleen om het netjes monteren, renoveren, vervangen en leveren van ramen en kozijnen. Wij werken ook aan de bijbehorende belangrijke aspecten voor mens en milieu, waaronder verduurzaming van panden en optimaal leefcomfort door middel van goed zicht. Ben jij een ervaren glaszetter die ook waarde hecht aan de zojuist genoemde aspecten? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat biedt Glashelden jou?

  • Je werkt als zzp’er of op payroll basis voor Glashelden. Je hoeft daardoor geen klanten te werven, maar heb vanaf dag 1 voldoende werk.

  • Je bent niet in loondienst, maar toch werk je in een team. Zo kun je altijd overleggen met collega’s, je leert van collega’s én in een team is het gewoon gezelliger werken dan alleen.

  • Wij hebben een eigen werkplaats en maken daar eindproducten zelf op maat. Hierdoor is het monteren van glas en kozijnen in zelfs de meest moeilijke hoeken voor ons geen probleem. Dat leren we jou ook.

  • Wij hebben minimale doorlooptijden tussen aanvraag en uitvoering door fijne connecties met onze leveranciers. Deze transparantie is fijn voor klanten, maar ook voor jou als werknemer.

  • Wij zorgen dat je up-to-date blijft over hedendaagse normen en werktechnieken.

  • Als je op payroll-basis voor ons werkt ontvang je maandelijks een passend loon via payroll-bedrijf Please. En als ZZP’er stuur je wekelijks of maandelijks een factuur die wij netjes op tijd overmaken. In beide gevallen maken we hier samen goede afspraken over.

Klaar om een Glasheld te worden?

Neem dan telefonisch contact op met Cees Kersten door te bellen naar 077-3075084 of laat van je horen via info@glashelden.nl.