De vier voordelen van HR ++ glas of triple glas

Een goed geïsoleerd huis biedt een aantal aantrekkelijke pluspunten. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de juiste beglazing. We hebben de voordelen van kiezen voor HR++ glas en triple glas ten opzichte van enkelglas en dubbelglas speciaal voor u op een rij gezet:

Bespaar in kosten

Niet geheel verrassend, maar in een goed geïsoleerd huis wordt de temperatuur beter gereguleerd. HR++ of triple glas houdt warmte goed vast in huis op koude dagen. Dit betekent minder stoken in de winter. Daarnaast geldt voor zonwerend HR++ of HR+++-glas ook nog eens minder gebruik van de airco in de zomer.

Verbeter het milieu

Het gebruik van de verwarming en airco gaat gepaard met CO2 uitstoot. Dit is ten nadele van het milieu en veroorzaakt negatieve gevolgen voor de toekomst van generaties na ons. Bij HR++ glas of triple glas hoeft de verwarming en airco minder (hard) gebruikt te worden. Dit betekent automatisch minder CO2 uitstoot. Win-win!

Ontvang subsidie

Wist jij dat je subsidie ontvangt bij het plaatsen van HR++ glas en triple glas in combinatie met goed isolerende (kunststof of aluminium) kozijnen? Voor triple glas ontvang je dan zelfs aanzienlijk meer subsidie dan voor HR++ glas. Zo stimuleert de overheid jou om een milieubewuste keuze te maken voor de lange termijn. Je betaalt voor HR++ of triple glas met kwalitatieve kozijnen meer geld, maar je hebt er veel langer plezier van. Het overwegen waard dus! Want de winst die je behaalt door het reduceren van stookkosten zijn hier nog niet eens bijgerekend. Zie www.rvo.nl/isde voor de maatregelen en bijbehorende vergoedingen.

Isoleer omgevingsgeluid

HR++ en triple glas is dikker dan enkelglas en dubbelglas. Zo verminder je binnen de geluiden van buitenaf. Een welkome bijkomstigheid als je bijvoorbeeld aan een drukke straat woont. Dit betekent meer rust in huis en beter slapen.

Op basis van deze vier voordelen zie je dat HR++ en tripleglas zeker de moeite waard is. Wij helpen jou bij het maken van de juiste keuze voor beglazing. Nog een vraag of geïnteresseerd in een gespecificeerde prijsopgave? Neem dan contact op door te mailen naar info@glashelden.nl of bel naar 077-3075084.